Skip links

Про досягнення клубу ЗНАЮ & ВМІЮ за 2022 рік

Про наші досягнення за 2022 рік:

Ми раді поділитися з вами успіхом нашого клубу «ЗНАЮ & ВМІЮ». Деякі з вас вже є членами нашого клубу, а інші тільки дізнаються про переваги та корисність нашої спільноти. Минуло півроку з моменту заснування нашого клубу, і ми раді поділитися з вами деякими нашими досягненнями, якими ми завдячуємо вашій безпосередній участі в ньому.

Наш клуб провів вже понад 40  вебінарів на найцікавіші та найактуальніші теми, більшість з яких були висвітлені відповідно до ваших запитів. Ми прагнули надати цінну інформацію, яка допоможе вам розвинути особисті та професійні навички.

Окрім вебінарів, клуб надав своїм учасникам значну кількість кваліфікованих порад та консультацій наших експертів. Наша команда експертів допомогла нашим учасникам якісно вирішити нестандартні питання у сферах освіти, юриспруденції, бухгалтерського обліку, маркетингу, економіки, тендерних закупівель, земельних процедур, охорони праці, енергетики тощо.

Клуб має постійно зростаючу кількість підписників, і становить на момент публікації цієї статті:

  • у FaceBook (260 підписників);
  • у Telegram (282 підписника);
  • у YouTube (585 підписників та понад 2 250 годин перегляду).

Вищезазначені платформи дозволяють нам охопити ширшу аудиторію та надавати корисний вміст, який може допомогти нашим учасникам досягти їхніх цілей.

Ми пишаємося тим, що в нашому клубі є різноманітна група членів, які вже користуються всіма перевагами членства. Наші учасники – це представники Нехворощанської ТГ, Царичанської ТГ, Ємільчинської ТГ, Полянського ЗЗСО, Богданівського ОЗЗСО, Миколаївського ліцею, Хмельницького ДНЗ «Казковий світ» та багатьох інших. Ми цінуємо відгуки наших членів, і ми раді отримувати чудові відгуки та усвідомлювати справжню корисність, яку клуб надає людям.

На завершення, успіх нашого клубу «ЗНАЮ & ВМІЮ» є свідченням відданості нашої команди та підтримки наших членів. Ми продовжуватимемо надавати цінну інформацію та послуги, щоб допомогти нашим членам розвивати свої навички та досягати своїх цілей. Ми запрошуємо тих, хто ще не приєднався до нашого клубу, приєднатися до нас і скористатися нашими ресурсами. Разом ми можемо зробити великі справи!

Територіальні громади про нас:

  • Миколаївська ТГ: “Спікери ваших вебінарів, курсів, конференцій  викликають захоплення. У них можна багато чому навчитися!”

 

  • Водяницька ТГ:  “Хочу подякувати засновникам даного клубу, так як сама назва говорить про те, що якщо ми маємо інформаційну підтримку з конкретних питань, то ми стаємо більш компетентними. Тема семінару була актуальною. Інформація надавалась у зрозумілому форматі. Участь у цьому вебінарі дала змогу кожному учасникові належно підготуватися до наступної атестації і правильно вибрати напрямок самоосвіти. Дякую!”

 

  • Новопокровська селищна ТГ:  “На мою думку в умовах постійних змін — завжди важливо мати змогу отримати кваліфіковану інформацію та почерпнути нові знання. Враження — позитивні. Немає зайвих перевантажень. Все по-діловому!”

 

  • Макарівська ТГ“Отримала відповіді на всі питання, що мене цікавили. Особлива подяка спікеру за повноту і доступність розкритої теми. Клуб буду рекомендувати директору.”

 

  • Солонянська ТГ“Цікавий вебінар, багато викладено корисної та вкрай необхідної інформації. Цікаво було почути про проекти з енергоефективності і практики, як їх втілюють у інших громадах. Та як мотивувати енергоменеджерів на ефективну працю. Дякую за запрошення.”

 

  • м. Запоріжжя: “Дуже приємні у спілкуванні люди. Досвідчені фахівці. Дуже вичерпна інформація у зручній для сприймання формі.”

 

  • Кушугумська ТГ: “Все просто супер! Цікаво, корисно, лектор захоплива. Вже працюю з платформою FLIPPITY.”

 

  • Каховська ТГ: “Корисно, змістовно, актуально. Дякую за надану інформацію.”

 

  • Боярська ТГ: “Сподобалося, отримав напрочуд багато нової та корисної інформації. З радістю відвідував би такі семінари і в майбутньому.”

 

  • Херсонська ТГ: “Позитивні враження, оскільки було якісно висвітлено актуальну тему.”

 

  • Тетяна Флерчук: “Дякую! Дуже сподобалося! Запрошуйте ще, будь ласка.”

 

І Ви, як зацікавлений читач, маєте можливість дізнатися про нас більше:

YouTube канал:  https://www.youtube.com/channel/UCs7CG6VTAa1kxvrzk_AUz_A

Facebook: https://www.facebook.com/znau.vmiu

Telegram:  https://t.me/znayuvmiu

Нам приємно бути поруч і бачити як наші знання є вашими вдалими рішеннями!